Vrienden van Cobbenhagen een uniek netwerk

 

De Vrienden van Cobbenhagen is hét exclusieve netwerk van Tilburg University. Hierin is een groep zeer betrokken en prominente alumni van de universiteit verenigd. Het netwerk is uniek voor Nederlandse universiteiten. De Vrienden organiseren twee maal per jaar bijeenkomsten met topsprekers, zowel uit eigen kring als daarbuiten. die afwisselend plaatsvinden op de Tilburgse campus en op een andere aantrekkelijke unieke locatie. Zo waren de Vrienden van Cobbenhagen ze onder andere op bezoek bij de Hermitage in Amsterdam, het Brabants Museum in Den Bosch, de ECI Cultuurfabriek in Roermond en de Nederlandse ambassadeur in Brussel.

fcc01866-d970-49e5-ad91-d2e86baf810a_brochure-page-002
Boardroom meetings

Daarnaast organiseren de Vrienden onderling zogeheten “Boardroom meetings”, een kijkje in de keuken van het bedrijf van één van de Vrienden, zoals bij Baker & McKinsey in Amsterdam, het Paleis van Justitie in Den Bosch, Louwers Advocaten in Den Haag, het Pensioenfonds Detailhandel in Utrecht, Eneco in Rotterdam en het Collegium Augustinianum Gaesdonck. Binnenkort gaan de Vrienden op bezoek bij CSU in Uden, het PON in Tilburg & Randstad in Diemen.

Bijzondere onderwijs- en onderzoeksprojecten

De Vrienden van Cobbenhagen geven financiële steun aan het Universiteitsfonds dat investeert in bijzondere projecten zoals het Outreaching Honors Programma in de vorm stages, masterclasses, Outreaching Labs en Coaches.. Dit programma is dé opleiding voor studenten die de ambitie en passie hebben om echt verschil te maken in de maatschappij en in het bedrijfsleven, nationaal of internationaal.

Lees meer over deze bijzondere alumnivereniging in deze brochure (pdf).

button-tus-donkerblauw
button-vvc-donkerblauw